Mielen Melodioiden tarina

Mielen Melodiat yritys sai alkunsa ajatuksesta auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Mielen Melodiat syntyi vahvasta intuitiosta ja rohkeudesta auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä kehittymään. Meillä on vahva usko, että ihmiset tarvitsevat jatkuvan suorittamisen sijaan pysähtymistä ja rauhoittumista. Mielen Melodiat haluaa auttaa ihmisiä löytämään elämäänsä läsnäolon kautta luovuutta ja rohkeutta.

Luovuus ja uusien ideoiden syntyminen vaatii läsnäoloa ja rentoutumisen hetkiä. Ihmiset tarvitsevat ohjausta itsensä hyväksymiseen ja itsetunnon vahvistamiseen. Haluamme rohkaista ihmisiä ja työyhteisöjä kehittämään itseään ja saavuttamaan rohkeasti omia tavoitteita ja unelmia.

Me Mielen Melodiat tekijät toimimme matkaoppaina sinun omalla valmennusmatkallasi. Me ohjaamme, näytämme suuntaa ja rohkaisemme sinua. Kerromme omista kokemuksistamme ja mitä itse olemme elämän varrella oppineet tai kohdanneet. Tärkeimmän matkan teet kuitenkin sinä itse. Unelmamme on auttaa ihmisiä löytämään kokonaisvaltaista hyvinvointia elämään. Kun sinä saavutat omat tavoitteesi ja voit paremmin, on meidän tavoitteemme toteutunut.

Toivomme elämääsi hyvää mielen melodiaa,

Mielen Melodiat Oy:n perustajat Mari ja Lauri

Mielen Melodiat – Mari

Mari Ravattinen

Elämäntieni olen aloittanut Kotkasta meren ääreltä, joka on minulle voimaannuttava elementti edelleen. Ihmiset ja sosiaalisuus on aina ollut minulle tärkeää. Halusin päästä auttamaan ihmisiä ja kouluttauduin fysioterapeutiksi. Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi alkoi kiinnostaa enemmän ja opiskelin NLP- ja mindfullness-taitoja. Nautin siitä, kun saan pitää työhyvinvointivalmennuksia tai ohjata rentoutusta ryhmille ja yksilöille. Minulla on halu kehittää työyhteisöille parempaa vuorovaikutusta ja myönteistä ajattelua. Haluan innostaa ja auttaa ihmisiä löytämään luovuuden ja läsnäolon omaan elämäänsä.

Lauri Tähkä

Lauri on oikea henkilö läsnäolon ja luovuuden lähettilääksi. Läsnäolo lavalla esiintyessä on vahvaa ja puhuttelevaa. Aitous, ilo ja valoisuus kumpuavat syvältä Laurin sisimmästä, mikä lämmittää ihmisiä kohtaamisissa. Rohkeus on kantava voima elämässä, eikä Lauri ole pelännyt tehdä rohkeitakaan ratkaisuja elämässään. Kun yhdistetään läsnäolo, rohkeus ja luovuus, joita Laurissa on paljon, voi syntyä mitä vaan merkityksellistä.

Yhteystiedot

Mari Ravattinen

toimitusjohtaja

040 731 1098

mari(a)mielenmelodiat.fi

Verkkolaskutus

Mielen Melodiat Oy

Y-tunnus: 2683841-8

Verkkolaskuosoite:

003726838418

Operaattori: 

003721291126

Välittäjä: 

Maventa

Scroll to Top